A Sanofiról

A 2019 decemberében bejelentett új globális stratégiájának megvalósulásával a Sanofi a világ egyik vezető biotechnológiai vállalatává válik az emberi egészséget szolgáló innováció területén. A cél, hogy a Sanofi globális biotechnológiai vállalatként még hatékonyabb legyen abban, ami az elsődleges küldetése: az emberek egészségének és életminőségének javításában.

A Sanofi Magyarországról

A Sanofi Magyarország egyik vezető egészségügyi vállalata, amely a betegek igényeire összpontosítva a magyar emberek egészségi állapotának és életminőségének javításáért dolgozik. A Sanofi terápiás megoldásokat kínál a diabétesz, az onkológia, a humán vakcinák, innovatív gyógyszerek, vény nélkül kapható készítmények és a ritka betegségek terén. Árbevételét tekintve a 23., export árbevételét tekintve a 14. legnagyobb vállalat, illetve hazai árbevételét tekintve a második legnagyobb gyógyszeripari vállalat Magyarországon. A Sanofi Magyarországon több mint 110 éves tradícióval rendelkezik. Öt telephelyen (Újpest, Veresegyház, Csanyikvölgy, Nagytétény és SBS Budapest Center) több mint 1500 munkavállalót foglalkoztat fejlesztés, termelés, kereskedelem, üzleti szolgáltatások és disztribúció területeken.

Utolsó frissítés dátuma: 2022.01.20