A Sanofiról

Innovatív nemzetközi biotechnológiai vállalatként az a cél vezérel minket, hogy jobbá tegyük az emberek életét. Ennek érdekében fáradhatatlanul kutatjuk a tudomány csodáit. 100 ezer munkatársunkkal a világ közel 100 országában elhivatottan dolgozunk azért a nem kisebb célért, hogy innovatív megoldásainkkal alapjaiban alakítsuk át az orvoslás gyakorlatát, és eredményeinkkel elérhetővé tegyük a korábban elérhetetlent. Világszerte milliók számára kínálunk gyógyító és életminőséget javító terápiás megoldásokat és fertőzésektől védő, számos esetben életmentő vakcinákat, miközben törekvéseink középpontjában a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás áll.

A Sanofi Magyarországról

Európai viszonylatban is számottevő jelenléttel rendelkezünk Magyarországon, amely a hazai gyógyszergyártás több mint 100 éves tradíciójára épít. Árbevételünket tekintve az ország második legnagyobb gyógyszergyártója vagyunk*. Az exportőrök ranglistáján a 15. helyen állunk, az éves árbevétel tekintetében pedig a 21. legnagyobb cég vagyunk Magyarországon**.

Közel 1700 munkavállalót foglalkoztatunk a gyógyszergyártás, a kereskedelem, a klinikai vizsgálatok, a disztribúció és az üzleti szolgáltatások területén. Tevékenységünkkel jelen vagyunk Budapesten, Nagytétényben, Veresegyházon és a Miskolc melletti Csanyikvölgyben. Legyen szó nemzetközi üzleti szolgáltatásokról vagy éppen ampullagyártásról, munkatársaink minden szakterületen innovatív, nemzetközi szinten is kimagasló minőségű munkát végeznek.

* Forrás: IQVIA Full PTR, 07/2022 országos adatok, Sell-Out Value
**Forrás: HVG TOP50 Rangsor 2022 (2021. évi adatok alapján)

Utolsó frissítés dátuma: 2023.02.06.