A gyógyszertárakban, online patikákban, drogériákban és benzinkutakon recept nélkül elérhető készítményeink fontos részét képezik vállalatunk gyógyszerkínálatának.

Büszkék vagyunk rá, hogy minőségi termékportfóliónkkal számos kategóriában jelen vagyunk, és ezáltal sokak számára tudunk hatékony megoldást biztosítani. Legyen szó fájdalomcsillapításról, megfázásról, magnéziumhiányról, allergiáról, emésztési problémákról, vitaminpótlásról vagy görcsoldásról, vény nélkül kapható készítményeink széles kínálata ad választ a betegek panaszaira, vagy segít a betegségek megelőzésében.

2023-ban Magyarországon a 10 legnépszerűbb termék közül 5 Sanofi készítmény volt.2

* Önállóan működő üzletág

1 Forrás: IQVIA Full WHS, 09/2023 országos adatok, kombinált csatorna, Sellin Value, Sellin Unit

2 Forrás: IQVIA Full PTR, 09/2023 országos adatok, Sell-Out Value

A láz- és fájdalomcsillapítás területén

Algoflex termékcsalád

Az Algoflex széles termékkínálata a fájdalom számos típusára kínál specializált megoldást – legyen szó fejfájásról, izom- és ízületi fájdalomról, menstruációs fájdalmak csökkentéséről, illetve lázról és gyulladásról.

MAT-HU-2200373 (2022.04.01)

Algopyrin

Az Algopyrin #1 vény nélkül kapható fájdalom- és lázcsillapító készítmény Magyarországon*. Ez többek között a hatékony és széles körben való alkalmazhatóságának köszönhető. Generációk óta a magyar háztartások és a  házipatikák állandó, megkerülhetetlen eszköze, legyen szó lázról, erős fejfájásról, megfázásos tünetekről, ízületi és műtét utáni fájdalmakról.

MAT-HU-2200373 (2022.04.01)

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján, 2022. január-december időszakban az Algopyrin a legtöbbet eladott fájdalomcsillapító készítmény.

No-Spa

A No-Spa Magyarország legkedveltebb görcsoldó készítménye*, amely már több mint fél évszázada jelenti a szakértő megoldást fájdalmas hasi görcsök esetén. Speciális hatásmechanizmusának köszönhetően közvetlenül a görcsöt szünteti meg; így nyújt hatékony segítséget a hasi görcsök széles körére, legyen szó akár alhasi görcsökről, menstruációs fájdalomról, epe- vagy vesegörcsről, esetleg húgyúti görcsökről vagy gyomor-bél eredetű görcsökről.

MAT-HU-2200190 (2022.02.10.)

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján, 2021 január-december időszakban az No-Spa termékcsalád a legtöbbet eladott görcsoldó.

Quarelin

A Quarelin erős vagy egyéb kezelésre nem reagáló fejfájás, enyhe és közepes erősségű migrénes roham kezdeti szakaszára alkalmazható metamizol-nátrium, drotaverin-hidroklorid és koffein tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

MAT-HU-2200373 (2022.04.01)

Entero-Spa

Az Entero-Spa 100%-ban természetes hatóanyagú gyógyszer, mely egyszerre nyújt célzott megoldást a gyakori hasi panaszok, mint a fájdalom, görcsök és puffadás enyhítésére, különösen IBS* esetén.

MAT-HU-2200190 (2022.02.10.)

*Irritábilis bél szindróma

Az emésztés és probiotikumok piacán

Normaflore® gyógyszerek

A Normaflore® Magyarország első számú probiotikuma mely biztosítja a bélflóra védelmét, egyensúlyának helyreállítását antibiotikum-kúra esetén, valamint az akut hasmenés kiegészítő kezelésében is segítséget nyújt. A termékcsalád hatékonyságát tudományos vizsgálatok igazolják, az egyedülálló szuszpenziós formátumú készítmények pedig kényelmes használatot biztosítanak gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

MAT-HU-2200481 (2022.04.01.)

*Az IQVIA Pharmatrend 2021 FY adatok alapján a Normaflore a legnagyobb dobozszámban eladott termék a 03F1 kategóriákban.

Dulco termékcsalád

A piacvezető* Dulco termékcsalád személyre szabott megoldást kínál a székrekedéssel kapcsolatos problémákra. Ha arra van szüksége, hogy egyéni igényei alapján tudja szabni a székrekedés kezelését, akkor válassza a Dulco termékcsaládot. A Dulcolax gyógyszerek három formulával (csepp, tabletta, kúp) nyújtanak megoldást székrekedés esetén, míg az orvostechnikai eszköz DulcoSoft belsőleges oldat, kíméletes megkönnyebülés nyújt kemény széklet esetén.

MAT-HU-2200190 (2022.02.10.)

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján, 2021. január – december időszakban a Dulco termékcsalád a legtöbbet eladott hashajtó készítmény.

Bila-Git

A Bila-Git filmtabletta a nehéz, zsírdús ételek fogyasztása után jelentkező gyomortáji, vagy jobb bordaív alatti fájdalom, hasi diszkomfort, puffadás, teltségérzés, székrekedés enyhítésére szolgáló készítmény.*
Nincsenek többé nehéz ételek!

MAT-HU-2200190 (2022.02.10.)

*Epeműködéssel összefüggő emésztési panaszokra.

A vitaminok területén

Magne B6

A Magne B6 Magyarország piacvezető* vény nélkül kapható magnézium családja. Több mint 20 évvel ezelőtt törzskönyvezettük a Magne B6 bevont tabletta gyógyszer. A szerves magnéziumsót B₆-vitaminnal egészítettük ki, hogy segítse a magnézium felszívódását. Azóta számos variációban készített termékkel találkozhattok, mi pedig azért dolgozunk és fejlesztünk, hogy jobban bírd az élet kihívásait.

MAT-HU-2200187 (2022.02.08.)

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján, a magnéziumpiaci eladásokat tekintve, 2022. január – december időszakban a Magne B6 (a teljes Magne B6 termékcsaládra vonatkozóan) a legtöbbet eladott magnéziummárka.

A megfázás és allergia területén

Rhinospray plus

A Rhinospray plus hatóanyaga percek alatt felszabadítja és hosszú órákon át tisztán tartja orrát. A benne lévő illóanyagoknak (mentol, kámfor, eukaliptuszolaj) köszönhetően kényezteti az orrot és a légzés friss, tiszta, hűs érzését nyújtja. Felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól adható.

MAT-HU-2200110 (2022.01.25.)

Allegra

Az Allegra piacvezető a vény nélkül kapható allergia elleni gyógyszerek között*. Hatékony segítséget nyújt az allergiás betegeknek tüneteik enyhítésében, ezzel jelentősen javítva életminőségüket az allergiaszezonban. Különböző készítményeivel átfogó megoldást kínál az allergiás tünetek kezelésében: 

  • Allegra 120 mg filmtabletta – a szénanátha tüneteinek enyhítésére
  • Allegra Forte 180 mg filmtabletta – allergiás bőrkiütés (krónikus csalánkiütés) tüneteinek kezelésére

*IMS Pharmatrend 03/2016

Rhinathiol

A Rhinathiol gyógyszercsalád széles termékválasztékával praktikus segítséget jelent a megfázás tüneteinek kezelésében.

Egyes készítményei (köptetők, köhögéscsillapítók, orrspray) specializált kezelési lehetőséget kínálnak, míg a Rhinathiol Cold 200 mg/30 mg filmtabletta hatékony enyhülést biztosít a megfázás és influenza szinte valamennyi tünete ellen.

Vény nélkül kapható gyógyszerek.

MAT-HU-2200528 (2022.04.07.)

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Utolsó frissítés dátuma: 2023.11.29