A vállalatunkat hazánkban olyan népszerű és jól bevált termékekről ismerik, melyeket több generáció is használ.

Számtalan tradicionális és innovatív gyógyszer gyártójaként vállalatcsoportunk az egészségipar egyik legnagyobb termékpalettájával rendelkező egészségügyi vállalata.

Büszkék vagyunk rá, hogy gyógyszereink az elmúlt évtizedekben emberek millióinak panaszait enyhítették vagy szüntették meg. Innovatív és vény nélkül elérhető készítményeinket négy globális üzletágba szerveződve állítjuk elő és forgalmazzuk.

Consumer Healthcare üzletág

(vény nélkül kapható készítményeink)

A gyógyszertárakban, online patikákban és benzinkutakon recept nélkül elérhető készítményeink fontos részét képezik vállalatunk gyógyszerkínálatának. Legyen szó fájdalomcsillapításról, megfázásról, magnéziumhiányról, allergiáról vagy görcsoldásról, vény nélkül kapható készítményeink széles kínálata választ ad a betegek panaszaira.

Vakcina

Vállalatunk vakcina üzletága elkötelezett az oltások általi megelőzésben. Célunk, hogy biztonságos és hatékony védőoltások fejlesztésével védelmet nyújtsunk a fertőző betegségek ellen.

Specialty Care üzletág

A Specialty Care a Sanofi egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága. Célunk, hogy a tudomány és az innováció eszközeivel hozzájáruljunk az emberek egészségéhez és vezető szerepet töltsünk be az immunológia,az onkológia, a ritka betegségek és a szklerózis multiplex területén.

General Medicines

Üzletágunk a korábban önállóan működő diabétesz és kardiovaszkuláris, valamint a már klasszikusnak számító, jól ismert készítmények területeit egyesíti, kiemelt figyelmet fordítva a fejlett országok piacaira.

Utolsó frissítés dátuma: 2023.06.29

MAT-HU-2201355 Lezárás dátuma: 2022. október 3.