A vállalatunkat hazánkban olyan népszerű és jól bevált termékekről ismerik, melyeket több generáció is használ.

Számtalan tradicionális és innovatív gyógyszer gyártójaként vállalatcsoportunk az egészségipar egyik legnagyobb termékpalettájával rendelkező egészségügyi vállalata. 

Büszkék vagyunk rá, hogy gyógyszereink az elmúlt évtizedekben emberek millióinak panaszait enyhítették vagy szüntették meg. Terápiás területeinket öt kiemelt üzletág foglalja magába.

Vény nélkül kapható

készítmények

A gyógyszertárakban, online patikákban és benzinkutakon, recept nélkül elérhető készítményeink fontos részét képezik vállalatunk gyógyszerkínálatának. Legyen szó fájdalomcsillapításról, megfázásról, magnéziumhiányról, allergiáról vagy görcsoldásról, vény nélkül kapható készítményeink széles kínálata választ ad a betegek panaszaira.

Diabétesz és kardiovaszkuláris

készítmények

Elkötelezettek vagyunk a diabétesz és a kardiovaszkuláris betegségek elleni küzdelemben, a betegség minél hatékonyabb kezelése és a szövődmények csökkentése érdekében. 
Legkorszerűbb inzulin és biológiai terápiáinkkal, illetve innovatív beadó eszközeinkkel olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek a betegek életminőségét javítják.

Védőoltások

Vállalatunk vakcina üzletága, a Sanofi Pasteur elkötelezett az oltások általi megelőzésben. Célunk, hogy biztonságos és hatékony védőoltások fejlesztésével védelmet nyújtsunk a fertőző betegségek ellen.

Ritka betegségek / Szklerózis

Multiplex / Onkológia

A Genzyme a világ egyik vezető biotechnológiai vállalata, 2011-ben csatlakozott a Sanofi csoporthoz, bővítve ezzel cégünk onkológiai és immunológiai portfólióját a ritka betegségek és a szklerózis multiplex terápiáival. Fontosnak tartjuk, hogy az olyan egészségügyi problémák mellett, amelyekkel milliók küzdenek, megtaláljuk a megoldást olyan ritka betegségek gyógyítására is, amelyek csak nagyon keveseket érintenek.

Klasszikus készítmények

Az innovatív, új gyógyszerek fejlesztése és bevezetése mellett vállalatunk erőssége a megalapozott, széles evidenciákkal rendelkező, jól ismert, esetenként még mindig hiánypótló gyógyszerek palettája.

Utolsó frissítés dátuma: 2021.11.12