Vállalatunk több mint 1700 munkatársa 3 budapesti helyszínen, valamint Veresegyházon és a Miskolc melletti Csanyikvölgyben végzi a gyógyszergyártás teljes spektrumát átölelő tevékenységeit, a klinikai vizsgálatok, a kereskedelem, az üzleti szolgáltatások és a disztribúció területén.

Székházunk

A budapesti Váci Greens irodaház E épületében található a magyarországi leányvállalatunk székhelye, adminisztratív és kereskedelmi központja, ahol több mint 250 kollégánk foglalkozik négy üzletágunk marketing és értékesítési feladataival, valamint az üzleti tevékenységek adminisztratív támogatásával.

Szintén a Váci Greens irodaházban dolgozik a klinikai vizsgálatokat szervező csapatunk is. Munkájuknak köszönhetően 2021-ben több mint 920 beteg bevonásával 32 klinikai vizsgálat zajlott Magyarországon, több mint 100 hazai vizsgálóhely részvételével. Ezen vizsgálatok eredményei globális szinten is nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy innovatív termékeink minél előbb elérhetőek legyenek a betegek számára. Klinikai vizsgálatok terén cégünk mind a négy magyar orvostudományi egyetemmel együttműködik.

Sanofi Business Services Budapest Center

A Sanofi Business Services Budapest Center 2019-es indulása óta magyarországi leányvállalatunk legdinamikusabban növekvő és folyamatosan bővülő szervezete. Több mint 500 kollégánk nyújt szolgáltatásokat 9 nyelven a Sanofi észak-amerikai és európai leányvállalatai számára, pénzügyi, HR, törzskönyvezési és digitális területen, valamint a stratégiai folyamatok támogatásában.

A tudás- és kompetenciaközpontként működő nemzetközi szolgáltatóközpontunk a pénzügyi és munkavállalói szolgáltatások széles körével támogatja sokszínű nemzetközi vállalatcsoportunk munkavállalóinak, partnereinek és viszonteladóinak mindennapjait. A digitalizációt és innovációt tekintve legfontosabb értékeinknek, folyamatosan fejlesztjük belső folyamataikat és a szolgáltatások mellett üzleti megoldásokkal is támogatjuk a vállalatot globálisan.

A Centerben dolgozó kollégáink a különböző csapatokkal együttműködésben segítik kollégáink mindennapi munkáját, hogy a fejlesztésért, gyártásért és kereskedelemért felelős szakmai területek az alaptevékenységükre összpontosíthassanak, és ezáltal a betegek minél gyorsabban hozzájuthassanak a számukra fontos egészségügyi megoldásokhoz.

Veresegyház

Veresegyházi telephelyünk fő tevékenysége a szilárd alapanyagú tabletták, drazsék, kapszulák gyártása és csomagolása. 15 termékcsaládba tartozó terméket állítunk elő, melyek elsősorban vény nélkül kapható készítmények, de termékportfóliónk vényköteles és generikus gyógyszereket is magában foglal. Telephelyünk 45 különböző piacot lát el termékeivel a fájdalomcsillapítás, görcsoldás, stressz kezelés területén, melyek között található a Magne B6®, No-Spa, Algoflex®, Dolipran termékcsalád. A veresegyházi gyáregység közel 360 dolgozójának közreműködésével éves szinten 150-200 millió doboz gyógyszerünk kerülhet a betegekhez.

Csanyikvölgy

A Miskolc melletti Csanyikvölgyben közel 500 munkatársunk közreműködésével, a legmodernebb technológiák alkalmazásával 36 éve gyártunk folyékony alapanyagú steril gyógyszer-készítményeket 69 ország betegei számára.

A festői szépségű Bükki Nemzeti Park területén elhelyezkedő gyáregységünk az egészségi és biztonsági követelmények betartása mellett kiemelt figyelmet fordít környezetének megóvására és ökológiai lábnyomának csökkentésére.

Telephelyünk 2016-ban ünnepelte 30 éves fennállását és egy új beruházás elindítását, amivel a Sanofi csanyikvölgyi fejlesztéseinek összértéke átlépte a 30 milliárd forintot. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően világszínvonalú gyártástechnológiánk, működési kiválóságra törekvésünk révén elértük, hogy biztos pont vagyunk a nemzetközi gyógyszergyártás térképén olyan stratégiai fontosságú termék gyártójaként, mint a véralvadásgátló injekció, amelyből 2022-re a gyártás kezdete óta 2 milliárd fecskendőt csomagoltunk be és gyártottunk le.

Budapest Disztribúció, Nagytétény

Nagytétényben működik disztribúciós központunk. A Sanofi csoport 23 gyártóüzeméből kerülnek Nagytéténybe a Budapesti Logisztikai és Disztribúciós Központunkba a közép- és kelet- európai és kisázsiai betegellátás biztosításához szükséges gyógyszerek.

A többfunkciós telephely mintegy 80 dolgozója évente közel 130 millió doboz gyógyszer forgalmazásáról gondoskodik, több mint 20 partner nagykereskedő irányába. A másodlagos csomagolóban évi 5 millió doboz átcsomagolását végezzük el, hogy a célország nyelvének megfelelő betegtájékoztatóval és megfelelő kiszerelésben kerüljenek a piacokra termékeink.

Utolsó frissítés dátuma: 2023.01.30.