Fiatal diáklányok a várban, háttérben a Parlament

Telephelyeink elérhetősége

Budapest, Újpest

Az újpesti központunk a Sanofi kiemelkedő, saját folyamatfejlesztő egységével rendelkező ipari telephelye, ahol aktív gyógyszeripari hatóanyagokat és köztes termékeket állítunk elő a Sanofi, valamint külsős vevőink számára. A generikus prosztaglandin gyártás területén világszerte az első helyen álló telephely egyúttal a Sanofi magyarországi székháza is a marketing– és értékesítési központtal és az ehhez tartozó támogató tevékenységekkel.

Az újpesti irodaház, főporta és telephely látképe madártávlatból Az újpesti irodaház, főporta és telephely látképe madártávlatból
Budapest, Újpest
Központ
1045 Budapest
Tó u. 1-5.
Magyarország

  +36 1 505 0060

Veresegyház

A veresegyházi gyár szilárd gyógyszerkészítményeket gyárt tabletta, pezsgőtabletta, filmbevonatos tabletta, illetve keményzselatin kapszula formákban.

Veresegyházi telephely, főépület képe Veresegyházi telephely, főépület képe
Veresegyház
Telephely
2112 Veresegyház
Lévai u. 5.
Magyarország

  +36 28 585 601

Csanyikvölgy

A Miskolc melletti Csanyikvölgyben, közel 500 munkatárssal, a legmodernebb technológiák alkalmazásával stratégiai fontosságú termékek világszínvonalú előállítása zajlik, végsterilezett ampullák, injekciók és aszeptikusan előállított, előretöltött fecskendős injekciók formájában.

A csanyikvögyi telephely főépületének képe A csanyikvögyi telephely főépületének képe
Miskolc, Csanyikvölgy
Telephely
Csanyikvölgy
Magyarország
3510 Miskolc, Pf. 565

  +36 46 804 005

Budapest, Nagytétény

A Budapesti Logisztikai és Disztribúciós Platform olyan összetett tevékenységeket végez, mint a raktározás, másodlagos csomagolás, vizsgálati készítmények disztribúciója, csomagolásváltás koordinációja és igénykezelés.

A nagytétényi disztribúciós központunk képe A nagytétényi disztribúciós központunk képe
Budapest, Nagytétény
Telephely
1225 Budapest
Campona út 1-3.
Magyarország

  +36 1 464 6877