Megbeszélésen figyelő kollégák
Karrier

Karrier a Sanofinál

Hazánkban négy telephelyen (Csanyikvölgyben, Veresegyházon, Újpesten és Nagytétényben) mintegy 2000 magasan képzett munkatársunk dolgozik – elsősorban vegyészek, gyógyszerészek, orvosok, közgazdászok, technikusok és vegyianyag-gyártók.Vállalati értékeink

Munkatársaink az alábbi négy vállalati alapérték mentén végzik nap mint nap munkájukat.

Csapatmunka

A legjobbat adjuk, hogy világszerte jobbá tegyük az emberek életét. Ehhez világszerte együtt, egy csapatként dolgozunk.

Bátorság

Merünk újítani, felelősséget és kockázatot vállalni, és tanulunk a kudarcainkból.

Tisztelet

Elfogadjuk és támogatjuk munkatársaink, ügyfeleink, közösségeink sokszínűségét, gondolataink és igényeik különbözőségét.

Tisztesség

Tisztességesen és átláthatóan járunk el, a legszigorúbb etikai és minőségi normák szerint dolgozunk.Amit kínálunk


Fejlődési lehetőség

Eredményeinket és sikereinket az itt dolgozó embereknek köszönhetjük. Ezért célunk a jól képzett munkatársak kiválasztása, képzése és megtartása. Széleskörűen támogatjuk dolgozóink szakmai továbbképzését. Munkatársaink rendszeresen vesznek részt konferenciákon, külső és belső képzéseken. A vezetői utánpótlás biztosítása érdekében átfogó tehetség- és vezetőképző programokat indítunk. A kiemelkedő tehetségű munkatársainknak lehetősége van a párizsi székhelyű képzési központ által szervezett nemzetközi programokon is részt venni. Sok munkatársunk nemzetközi tanulmányutak keretében ismerheti meg a Sanofi csoport más országaiban folytatott gyakorlatot, eljárásokat. A vállalat szerteágazó tevékenységének és nemzetközi mivoltának köszönhetően kiváló karrierlehetőséget biztosít. Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink jelentős része hosszú évek, akár évtizedek óta dolgozik vállalatunknál.

Teljesítménymenedzsment és juttatások

Célunk egy méltányos, teljesítményközpontú juttatási rendszer kialakítása volt. A versenyképes fizetés mellett dolgozóink számos jóléti és szociális juttatásban részesülnek.Állásajánlatok

Köszönjük érdeklődését a Sanofi iránt!
A jelenleg nyitott pozíciók nemzetközi karrieroldalunkon érhetőek el.

Világszinten is a legjobb munkáltatók között a Sanofi

2019. évi Global Top Employer    2019 Top Employer Magyarország

A Sanofi első alkalommal kapott „Globális Top Employer” minősítést!

A humánerőforrás terén alkalmazott gyakorlatai elismeréseként a Sanofi – történetében először – elnyerte a megtisztelő „Globális Top Employer 2019” címet. A tanúsítványt kibocsátó Top Employers Institute egy független szervezet, amely a vállalatok humánerőforrás-tevékenységének kiválóságát ismeri el.

A Sanofi azért nyerte el ezt a világszintű minősítést, mert 4 világrégióban (Európa, Közép-Kelet, Ázsia–Csendes-óceáni térség és Latin-Amerika) regionális és 22 országban* helyi tanúsítványt szerzett, többek között Magyarországon is!
Az elismerés rangját tovább emeli, hogy a válaszokat független vizsgálatok keretében értékelték ki, amelyek során igazolást nyertek a Sanofinál kialakított kiváló munkafeltételek, amelyeket a Top Employers Institute az alábbi szempontok mentén vizsgál:

Tehetség-menedzsment Tehetségmenedzsment-stratégia
Munkaerő tervezése Munkaerő-tervezés
Beléptetés Beléptetés
Képzés - Fejlesztés Tanulás és fejlődés
Teljesítmény-menedzsment Teljesítménymenedzsment
Vállalati kultúra Vezetőfejlesztés
Karrier menedzsment Karrier- és utódlásmenedzsment
Javadalmazás - Juttatások Kompenzációk és juttatások
Vállalati kultúra Vállalati kultúra

Beszélgető Sanofi dolgozók

*  Argentína, Ausztrália, Brazília, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emirségek, Egyesült Királyság, Egyiptom, Franciaország, India, Kazahsztán, Kína, Kolumbia, Lengyelország, Magyarország, Mexikó, Németország, Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Szingapúr, Törökország, Vietnam.