1

Innovatív nemzetközi biotechnológiai vállalatként világszerte milliók számára kínálunk terápiás megoldásokat és életmentő védelmet nyújtó vakcinákat. Magyarországon a hazai gyógyszergyártási tradíciókra építő, európai viszonylatban is számottevő jelenléttel rendelkezünk. Közel 1700 munkatársunk dolgozik a gyógyszergyártás, a kereskedelem, a klinikai vizsgálatok és a disztribúció, valamint az üzleti szolgáltatások területén. 
Abban hiszünk, hogy a fejlődés kulcsa az ember: legfőbb értékünknek munkatársainkat tekintjük, ezért megbecsüljük hozzáértésüket, elkötelezettségüket és színvonalas munkájukat Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik nyitottak az újra, a változásra, a fejlődésre, és ezt keressük leendő munkatársainkban is. Mindegy, hogy orvosok, kutatók, mérnökök, gyártásfelügyelők vagy értékesítők vagyunk, mindannyian azért dolgozunk, hogy elősegítsük az egészség megőrzését, a teljes élet lehetőségét kínálva az embereknek.

Sanofi Business Services Budapest Center és üzleti területek

Gyártás és disztribúció

Gyakornok Program

A Sanofi Business Services Budapest Center tevékenységéről és üzleti területeinkről

Nemzetközi szolgáltatóközpontunk, a 2019-ben létrejött Sanofi Business Services Budapest Center pénzügyi, HR, törzskönyvezési és digitális területen, valamint a stratégiai folyamatok támogatásában nyújt szolgáltatásokat a Sanofi számára globális szinten. Élen járunk a digitális szolgáltatások fejlesztésében, emellett hatékony és ügyfélcentrikus megoldásainkkal könnyítjük meg munkatársaink, partnereink és viszonteladóink mindennapjait.

Szolgáltatóközpontunk jelenleg Észak-Amerika és Európa több országát támogatja a vevői folyószámlák és a könyvelés kezelésében, emellett pedig széleskörű munka-vállalói szolgáltatásokat is nyújt. Kilenc nyelven dolgozunk itt, közel 500 fős csapatban, folyamatosan növekvő létszámmal. Alapértékünk az innováció, az ügyfélcentrikus működés, a magas színvonalú szakmai munka és az egyre hatékonyabb folyamatkezelés. Az egészségügy egyes szakterületeitől a műszaki és informatikai fejlesztő pozíciókig számos területen és munkakörben várjuk új tehetségek csatlakozását csapatunkhoz.

Építsd egyszerre önmagadat és karrieredet velünk! Nálunk széleskörű nemzetközi tudásra és tapasztalatra tehetsz szert egy multikulturális csapat tagjaként, rugalmas munkakörnyezetben, és nemzetközi karriert indíthatsz, akár az otthonodból is.

Budapesten található a Sanofi magyarországi központja, ahol üzleti, marketing és kereskedelmi, valamint funkcionális támogató területeken további 250 kollégánk dolgozik.

Ipari jelenlétünk

Hazánkban két vidéki telephelyünkön gyógyszergyártási tevékenységet végzünk: a közel 400 fős veresegyházi telephelyünkön szilárd tablettákat állítunk elő, Miskolcon közel 500 kollégánk előretöltött fecskendők és ampullák gyártásában vesz részt. Nagytétényben disztribúciós központunk működik a gyógyszerellátás biztosítása érdekében. Mintegy 80 fős csapat évente 130 millió doboz gyógyszer disztribúcióját bonyolítja világszerte 23 gyáregységünkből több mint 20 partnerünkhöz.

Magyarországi nyitott pozícióink

Az adatvédelmi törvénynek megfelelően önéletrajzokat e-mailben nem fogadhatunk.
Azokat karrieroldalon tudod feltölteni, melyet a fenti linkre kattintva érhetsz el.
Amennyiben mégis elakadnál, írj a kivalasztas@sanofi.com e-mailcímre.

Felhasználási feltételek

Az alábbiakkal várunk a Sanofinál:

 • inspiráló, modern irodai munkakörnyezet

 • fejlett ipari technológiák, biztonságos munkahely 

 • rugalmas munkavégzési lehetőségek

 • a munkaerőpiaci átlagnál magasabb arányú otthoni munkavégzés 

 • gyermek vállalása esetén 14 hetes fizetett szabadság mindkét szülőnek
 • belső programokkal a munka-magánélet egyensúlyának elősegítése érdekében
 • Munkavállalói Támogató Program, komplex tanácsadással mentális, jogi és pénzügyi területeken
 • átfogó egészségügyi szűrővizsgálat minden évben
 • egyéni fejlődési terv
 • változatos belső karrierutakat
 • Munkatárs Ajánló Program
 • részvételi lehetőség a társadalmi felelősségvállalási célkítűzéseinket elősegítő önkéntes programokban, egynapos fizetett távolléttel
 • közösségi programok, vállalati rendezvények, családi napok
 • sportolási lehetőségek

Támogasd a fejlődést vállalatunknál, amelynek küldetése, hogy a tudomány csodáit kutatva emberek millióinak tegye jobbá és egészségesebbé az életét!

Utolsó frissítés dátuma: 2023.09.14.