Gyors navigációs menü :

 1. Ugrás a tartalomhoz
 2. Ugrás a fő részbe menüje
 3. Tovább a kereséshez eszköz
 4. Tovább a Segítség menü
 5. Tovább a modulok
 6. Ugrás a billentyűparancsok listája

Segítség menü :

 1. A Sanofi világszerte |
   
 2. Honlapjaink |
   
 3. A csoport honlapjai |
   
 4. Kapcsolat |
 5. Honlap térkép |
 6. Segítség
 1. Betűméret

  Csökkentés Növelés  
 
 

Magunkról

Kapcsolat

Gyógyszerinformációs szolgálat

Tel.: +36 1 505 0055

Tartalom :

Kapcsolattartás egészségügyi szakemberekkel

Interakcióink átláthatósága

 

Az átláthatóság fontossága

Az iparági szereplők, az egészségügyi szakemberek és az egészségügyi szervezetek közötti együttműködés elengedhetetlen ahhoz, hogy új gyógyszereket fejlesszünk, hatékonyan alkalmazzuk őket, és együtt alakítsuk a kutatás jövőbeli irányát. Ezeknek a már eleve jól szabályozott és jogszerű kapcsolatoknak az átláthatóbbá tételével alaposabb betekintést nyerhetünk abba, hogyan működnek együtt az iparági szereplők, az egészségügyi szakemberek és az egészségügyi szervezetek.

A Sanofi elkötelezettsége az átláthatóság iránt

Meggyőződésünk, hogy az átláthatóság hitelességet kölcsönöz, így bizalmat ébreszt vállalatunk iránt, ezért ügyelünk arra, hogy eleget tegyünk az átláthatóságot szabályozó jogszabályoknak és előírásoknak. Az Európai Gyógyszergyártók Szövetségének (EFPIA) tagjaként a Sanofi 2016. júniusától folyamatosan közzéteszi az egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel Európa-szerte folytatott együttműködésének részleteit. Ennek keretében nyilvánosságra hozza az egészségügyi szervezetek tevékenységeihez biztosított értéktranszfereket, köztük a kutatási és oktatási támogatásokat, illetve az egyes egészségügyi szakembereknek nyújtott értéktranszfereket, például oktatási jellegű találkozókon való részvételük szponzorálását, előadói díjakat, konzultációs tevékenységeket és tanácsadói testületben való közreműködést.

Együttműködés egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel

Az egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel végzett közös munkánk eredményeként értékes, független szakismeretekhez jutunk annak köszönhetően, hogy leszűrjük klinikai vizsgálatok és betegségek kezelése terén szerzett tapasztalataik tanulságait. E szakismeretek nagy segítséget jelentenek a betegellátás színvonalának emelésére tett erőfeszítéseinkhez, tehát nemcsak az egyének, de az egész társadalom javát is szolgálják.

 


 

 

Frissítve: 2018. június 29.