Gyors navigációs menü :

 1. Ugrás a tartalomhoz
 2. Ugrás a fő részbe menüje
 3. Tovább a kereséshez eszköz
 4. Tovább a Segítség menü
 5. Tovább a modulok
 6. Ugrás a billentyűparancsok listája

Segítség menü :

 1. A Sanofi világszerte |
   
 2. Honlapjaink |
   
 3. A csoport honlapjai |
   
 4. Kapcsolat |
 5. Honlap térkép |
 6. Segítség
 1. Betűméret

  Csökkentés Növelés  
 
 

Oltásokat fejlesztünk,
életeket mentünk

Tartalom :

Vakcina

A Sanofi Pasteur a Sanofi csoport tagja, a világ vezető vakcinakutatója, fejlesztője és gyártója, tevékenységének fókuszában az emberi egészség védelme és annak javítása áll.

A Sanofi Pasteur küldetése, hogy a világon senki ne szenvedjen, vagy haljon meg olyan betegségekben, amelyek védőoltással megelőzhetőek. Célja, hogy biztonságos és hatékony védőoltások fejlesztésével megvédje az embereket a fertőző betegségek ellen.

A Sanofi Pasteur naponta több mint egy millió eurót költ kutatás-fejlesztésre. A vállalat évente több mint egy milliárd adag vakcinát gyárt, amely világszerte több mint 500 millió ember oltását teszi lehetővé. Oltóanyagaival 20 különböző bakteriális és vírusos betegség, többek között a szamárköhögés, diftéria, hastífusz, járványos gyermekbénulás, influenza vagy éppen a mumpsz ellen biztosítanak védelmet.

A Sanofi Pasteur világelső az influenza elleni harcban, 2011-ben több mint 200 millió adag vakcinát biztosított a népesség immunizálására.
A legszélesebb körben kínál kombinált oltóanyagokat gyermekek számára az egész világon, emellett a világ vezető gyermekbénulás elleni vakcina beszállítója.
Vállalatunk a legnagyobb utazási vakcina portfóliót kínálja az utazók és trópusi területeken élők számára.

Frissítve: 2015. július 01.