Gyors navigációs menü :

 1. Ugrás a tartalomhoz
 2. Ugrás a fő részbe menüje
 3. Tovább a kereséshez eszköz
 4. Tovább a Segítség menü
 5. Tovább a modulok
 6. Ugrás a billentyűparancsok listája

Segítség menü :

 1. A Sanofi világszerte |
   
 2. Honlapjaink |
   
 3. A csoport honlapjai |
   
 4. Kapcsolat |
 5. Honlap térkép |
 6. Segítség
 1. Betűméret

  Csökkentés Növelés  
 
 

Magunkról

Tartalom :

A Sanofi Magyarországon

A magyar betegek egészségéért

A Sanofi Magyarországon vezető gyógyszervállalatként a magyar emberek egészségi állapotának javítását tűzte ki célul. Tevékenységünk fókuszában az ember áll, célunk, hogy a betegek igényeire és körülményeire figyelve, a helyi közösségekkel együttműködve, megbecsülve munkatársainkat és versenytársainkat közvetlenül hozzájárulhassunk ahhoz, hogy a hazánkban élők életminősége javuljon. A Sanofi ezért több egy gyógyszercégnél: sokszínű egészségügyi vállalat, ahol az egészség védelméért dolgozunk.

A Sanofi Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata, a hazai gazdaság 20 legnagyobb exportőre és 20 legnagyobb vállalata közé tartozik. Egyedülálló vállalat a régióban, hiszen szakértelme olyan nemzetközi háttérrel biztosított, amely lehetővé teszi a legmodernebb tudományos és technikai megoldásokhoz való hozzáférést. Hazánkban a tevékenységek széles körével van jelen, a klinikai vizsgálatoktól a gyártáson át a világszintű disztribúcióig, valamint minden 10. a hazai piacon elfogyasztott gyógyszer a Sanofi terméke.

A Sanofi csoporthoz tartozó Chinoin több mint százéves fennállása során olyan fejlesztéseket hajtott végre, melyek óriási jelentőséggel bírnak a magyar gyógyszeripar és gyógyszerészet történetében. A világon itt került sor először a Szent-Györgyi Albert által felfedezett C-vitamin üzemi előállítására, valamint az inzulin és a penicillin első hazai gyártására is.

A Sanofi több mint 100 éve meghatározó szereplője a hazai egészségügynek, termékeivel különösen az alábbi területeken meghatározó a jelenléte:

 • Tradicionális és jól bevált Chinoin termékek
 • A legújabb világszínvonalú innovatív készítmények
 • Minőségi és megfizethető generikus készítmények
 • A legmodernebb biotech termékek
 • Széles körben védettséget nyújtó vakcinák
 • Piacvezető jelenléttel a vény nélküli készítmények piacán

Hazánkban a Sanofi csoportot a világelső oltóanyaggyártó Sanofi Pasteur, valamint a biotechnológiával foglalkozó Genzyme erősíti.

A Sanofi Pasteur a Sanofi oltóanyag ágazata, egyben a világ egyik vezető vakcinakutatója, -fejlesztője és -gyártója. A francia központú Sanofi Pasteur széles termékpalettájával 20-féle fertőző betegség ellen nyújt védelmet és 500 millió ember védettségéről gondoskodik.

A Genzyme a világ egyik vezető biotechnológiával foglalkozó gyógyszervállalata, mely a Sanofi csoporthoz 2011-ben csatlakozott. Az orvostudomány területén számos áttörést elérő vállalat az innovációs tevékenységét a ritka betegségek területére fókuszálja, ahol még kielégítetlen egészségügyi igények merülnek fel.

Frissítve: 2017. augusztus 31.