Gyors navigációs menü :

 1. Ugrás a tartalomhoz
 2. Ugrás a fő részbe menüje
 3. Tovább a kereséshez eszköz
 4. Tovább a Segítség menü
 5. Tovább a modulok
 6. Ugrás a billentyűparancsok listája

Segítség menü :

 1. A Sanofi világszerte |
   
 2. Honlapjaink |
   
 3. A csoport honlapjai |
   
 4. Kapcsolat |
 5. Honlap térkép |
 6. Segítség
 1. Betűméret

  Csökkentés Növelés  
 
 

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Tartalom :

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen weboldalra látogató Internet felhasználókra vonatkozó jogi utasítások találhatók.

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén ön elfogadja, az alábbiakban leírtakat, melyeket a Sanofi megváltoztathat. Ez vonatkozik mind a regisztrált, mind a nem regisztrált felhasználókra.

A regisztrált felhasználóknak szóló rész kizárólag orvosok, gyógyszerészek, valamint felsőfokú egészségügyi képesítéssel rendelkező szakemberek jogosultak látogatni, a jogosulatlan feléhasználókért a Sanofi nem vállal felelősséget.

 
Listáját közvetlen kapcsolat a szakaszok :

1. SZELLEMI TULAJDON

E weboldal tulajdonosa és működtetője a Sanofi csoport (a továbbiakban "Sanofi"). A www.sanofi.hu (a továbbiakban "vállalat") weboldalon elhelyezett anyagokat, beleértve a védjegyeket és a domain neveket, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik és azokat a Sanofi birtokolja, vagy használatukra jogosult.

A Sanofi előzetes engedélye nélkül tilos a weboldalon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, eltorzítani, továbbítani, vagy bármi módon teríteni, kivéve egyetlen példányt, amelyet ön a személyi számítógépére saját maga számára, nem kereskedelmi használatra letölthet, feltéve, hogy tiszteletben tartja a szellemi tulajdonjogokat vagy az ott említett egyéb jogokat.

A Sanofi fenntartja a jogot, hogy peres úton szerezzen érvényt a szellemi tulajdonjogok megsértésének.

2. AZ INFORMÁCIÓ TERMÉSZETE

A weboldalra feltett információk, különösen a pénzügyi információk, nem tekinthetők befektetésre ösztönző felhívásnak, nem foghatók fel úgy, mint hirdetés, vagy nyilvános ajánlattétel.

Bizonyos esetekben a weboldal tartalmával kapcsolatos adott területeket érintő szakértői vélemények kivonatai kerülhetnek fel a weboldalra. Ezek a szakértők nem a Sanofi alkalmazottai, és a Sanofi nem fizet nekik a vélemény használatáért. A Sanofi nem felelős az ilyen anyagokban feltüntetett információk pontosságáért vagy teljességéért. A szakértői vélemény csak az adott szakértő személyes véleményét tükrözi, és semmilyen esetben nem tekinthető a Sanofi véleményének vagy felelősségének.

A Sanofi mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.

A Sanofi nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Sanofi-t, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A weboldalon találhatók továbbá egészségügyi, életmód, orvosi információk és különféle, kizárólag emberi gyógyítással kapcsolatos ismeretek is. Ezek csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik a saját orvosa vagy más orvos vagy egészségügyi szakember által adott tanácsokat. Az itt található információkat nem használhatja arra, hogy betegséget vagy egészségügyi problémát diagnosztizáljon, vagy arra, hogy a weboldalon ismertetett gyógyszereket felírassa. Mindig konzultáljon orvosával vagy más kompetens egészségügyi szakemberrel!

3. KAPCSOLATOK MÁS WEBOLDALAKKAL

A Sanofi nem felel olyan mások által üzemeltetett weboldalakért, amelyek a Sanofi weboldalán keresztül érhetők el. Nem áll módunkban ellenőrizni ezen idegen weboldalak tartalmát, amelyek a Sanofi-tól teljesen függetlenek. A weboldal és az idegen weboldal közötti kapcsolat létezése semmiképpen nem jelenti azt, hogy a Sanofi bármi módon is elfogadná a weboldal tartalmát vagy azt, amire a tartalmat esetleg felhasználják.

Külső webhelyek tartalmazhatnak a weboldalunkra vezető hyperlinkeket. Ilyen hyperlink nem létesíthető a Sanofi kifejezett előzetes engedélye nélkül. Minden esetre a Sanofi nem vonható felelősségre azért, ha egy ilyen külső webhely nem érhető el, és a Sanofi nem vizsgálja fölül, nem ellenőrzi, nem hagyja jóvá, és nem felel az azon a webhelyen közölt vagy a rajta keresztül elérhető tartalomért, reklámért, termékért vagy egyéb anyagokért.

4. NÉVRE SZÓLÓ INFORMÁCIÓK ÉS MÁS INFORMÁCIÓK

A honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez szükségesek azonosításra szolgáló információk, melyek megadásakor a felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat azonosításuk céljából a Sanofi felhasználja.

A Sanofi birtokába került adatokat más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Sanofi részére elküldött honlapot látogatóktól származó visszajelzéseket és információkat nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A Sanofi minden erőfeszítéssel azon van, hogy biztosítsa a weboldalra feltett információk pontosságát és naprakészségét. A cég fenntartja a jogot, hogy bármikor és előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa a weboldal tartalmát. Ennek ellenére, a Sanofi nem tudja teljesen garantálni, hogy a weboldalon található információk pontosak, precízek, naprakészek vagy kimerítők.

Ennek eredményeképp, és a Sanofi szándékos károkozása vagy tudatos gondatlansága következtében bekövetkező közvetlen kár kivételével a cég nem felel:

 • A weboldalon található információk pontatlanságáért vagy hiányosságáért;
 • A weboldalon található információk vagy anyagok megváltoztatását eredményező illetéktelen behatolás következtében keletkezett kárért;
 • Általánosságban minden olyan közvetett vagy közvetlen kárért, függetlenül annak okától, eredetétől vagy következményeitől, még ha a sanofi-aventis előre látta is a kár bekövetkeztét, amely azért történt, mert: (i) ön elérte ill. nem érte el a weboldalt, (ii) használta a weboldalt, aminek következtében az ön számítógépét vagy valamely termékét vírus fertőzte meg, és/vagy (iii) elhitte a weboldal által közvetve vagy közvetlenül közölt információkat.

6. A WEBOLDAL ELÉRHETŐSÉGE

Ön tudomásul veszi, (i) hogy technikailag nem lehetséges, hogy a weboldal hibátlanul működjön és hogy ezért a Sanofi nem vonható felelősségre, (ii) hogy a hibák a weboldal ideiglenes elérhetetlenségét eredményezhetik, és (iii) hogy a weboldal működését a Sanofi hatáskörén kívülálló körülmények károsan befolyásolhatják, ilyenek lehetnek, pl. a Sanofi és az ön illetve más rendszerek és hálózatok közötti átviteli és telekommunikációs linkek. A Sanofi és/vagy beszállítói időről időre, ideiglenesen vagy állandó jelleggel, módosíthatják ill. megszakíthatják a weboldal vagy annak egyes részei elérhetőségét, hogy karbantartást végezzenek és/vagy tökéletesítsék vagy megváltoztassák a weboldalt. A Sanofi nem felelős a weboldal elérhetőségének módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszakításáért.

7. TERMÉKINFORMÁCIÓK

A weboldalra feltett információk közvetlen ill. közvetett utalásokat tartalmazhatnak olyan Sanofi termékekre, programokra és szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek adott országokban vagy régiókban nem elérhetők, vagy amelyeket más védjeggyel forgalmaznak, vagy amelyek használatát országonként eltérően szabályozzák. Az ilyen utalások nem jelentik azt, hogy a Sanofi-nak szándékában áll fogalmazni ezeket a termékeket, programokat és szolgáltatásokat az ön országában. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Sanofi leányvállalattal vagy az ön Sanofi kereskedelmi partnerével, akik tudnak olyan információkkal szolgálni, amelyek az ön régiójában/országában ezekre a termékekre, programokra vagy szolgáltatásokra vonatkozóan elérhetők.

8. BÍRÓI ILLETÉKESSÉG

A weboldalra és tartalmára a magyar törvények vonatkoznak. A weboldallal vagy a tartalmával kapcsolatos peres eljárást magyar bíróság előtt kell lefolytatni.

Frissítve: 2018. január 04.