Gyors navigációs menü :

 1. Ugrás a tartalomhoz
 2. Ugrás a fő részbe menüje
 3. Tovább a kereséshez eszköz
 4. Tovább a Segítség menü
 5. Tovább a modulok
 6. Ugrás a billentyűparancsok listája

Segítség menü :

 1. A Sanofi világszerte |
   
 2. Honlapjaink |
   
 3. A csoport honlapjai |
   
 4. Kapcsolat |
 5. Honlap térkép |
 6. Segítség
 1. Betűméret

  Csökkentés Növelés  
 
 

Terápiás területek

Tartalom :

Generikus készítmények

A Sanofi számára fontos, hogy minél több beteg számára biztosítson hozzáférést minőségi, hatékony és elérhető árú gyógyszerekhez, melyek hozzájárulnak az életminőség javításához. A prágai gyógyszertárból kinőtt Zentiva a Sanofi csoport tagja, ma az egyik legdinamikusabban növekvő generikus vállalat Európában.

A generikus gyógyszerek az originális gyógyszerek egyenértékű változatai, melyek a szabadalmi védettség megszűnése után jelenhetnek meg a piacon. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák, ugyanolyan gyártási és gyógyszerbiztonságossági követelményeknek kell megfelelniük, mint az originális készítményeknek.

A Zentiva vezető szerepet tölt be a modern, magas színvonalú és megfizethető generikus gyógyszerek fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. A piacon az egyik legszélesebb generikus termékportfólióval jelen lévő Zentiva, a terápiás területek széles skáláját öleli át, többek között a központi idegrendszer betegségei, szív- és keringési betegségek, urogenitális szervek betegségei, vagy a fájdalomcsillapítás területén. Készítményei között találhatók vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek is.

 

Frissítve: 2015. július 01.